Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


UJEM tävlingarna för klasserna U-14 och U-17 i Roquebrune-sur-Argens i Frankrike är över.
 
Riksidrottsmötet 2019 tog beslut om att föreningar ska begära begränsat registerutdrag ur belastningsregistret för den som anställs, har uppdrag i föreningen och där har direkt eller regelbunden kontakt med barn. Beslutet träder i kraft 01-01-2020.
 
Det är nu 20 år sedan eldsjälen och SVWF RIG verksamhetsansvarig Bengt Marberg etablerade vårt RIG i Fagersta. Den fantastiska resan detta jubileumsår har inletts med både kick-off för eleverna och prova-på aktiviteter för lärare och NVU-personal.
 
Landslagstruppen som ska representera SVWF och Sverige vid 2019 IWWF European & African Cablewakeboard & Wakeskate Youth & Senior Championships i Beckum, Tyskland är nu formellt uttaget.
 
SM i wakeboard bakom fullsize-kabel och bakom båt har under helgen (16 – 18 augusti) arrangerats i Fagersta av Fagersta Västanfors VSK där våra nya svenska mästare korats. Se mängder av bilder via länk härunder!
 
Den 27 augusti inleds JEM i Roquebrune sur Argens i Frankrike. SVWF & Sverige kommer att representeras av åtta av våra främsta elitåkare i klasserna U-14 och U-17!
 
Sveriges Olympiska Kommitté har gjort en första uttagning till premiärupplagan av Anoc World Beach Games som arrangeras i Doha, Qatar den 12–16 oktober. En av de få nu redan uttagna atleterna är vår egen Felix Blomqvist!
 
LOK-stöd kan sökas av varje idrottsförening, ansluten till något av de specialidrottsförbund som tillhör RF och som bedriver verksamhet för deltagare i åldern 7–25 år. LOK-stödet finns för att stödja föreningsdriven barn- och ungdomsidrott.
 
Igår, 2019-08-10, arrangerade SVWF den praktikspecifika delen i förbundets utbildning, Vattenskidor Tränar-1 vid Bromölla Vattenskidklubbs anläggning vid/på Levrasjön.
 
Förra helgen genomförde Stockholm-Arlanda Vattensportklubb och TCP tre mycket lyckade sit-wake dagar för funktionsvarierade utövare.
 
Jakob Bogne (bilden) vann i lördags sitt andra raka U-21 EM guld och efter 5 fartfyllda dagar i Dnipro, Ukraina är nu hela U-21 laget åter hemma på svensk mark.
 
Denna säsong avlöser de internationella mästerskapen varandra i ett hysteriskt tempo. Nu är det snart dags för säsongens absolut största vattenskidtävling, 2019 IWWF World Waterski Championships i Putrajaya, Malaysia!
 
SM i vattenskidor har under den gångna helgen arrangerats på Mörstopssjön i Linköping. Lagtävlingen vanns rättvist av Karlstad med Göteborg på andra plats följt av VSK Svanen på bronsplats. Mängder av bilder via länk härunder!
 
Svenska landslaget till EM i Ukraina är uttaget! Om 2 dagar, 2019-08-05, inleds EM i Wakeboard båt 2019 i Kiev, Ukraina. SVWF & Sverige kommer att representeras av Harald Hermansson (till vänster) och Johan Wikström (till höger).
 
Den 25–28 juli har 35+ EM avgjorts i Ioannina Grekland, med över 30 grader varmt och lite eller ingen vind har denna specialbyggda arena bjudit på mycket bra åkförhållanden under hela mästerskapet.
 

Postadress:
Bunns VSK - Vattenskidor och Wakeboard
Daniel Hult, Bunn Bunnsdal 6
56393 Gränna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: dj_hult@hotmail.com

Se all info